Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Denk jij mee na over de Nijlense omgeving van morgen

Er beweegt van alles in Nijlen. Er zijn of komen plannen voor nieuwe parken of groene zones, voor het centrum, voor nieuwe vrijetijdszones, voor nóg meer trage wegen en ga zo maar door.

Daarnaast stellen ook particulieren veel ideeën en plannen voor (bv. inzake woonontwikkelingen) binnen Nijlen. Dit komt allemaal aan bod op vergaderingen van de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening of kortweg de GECORO.

De gemeente zoekt momenteel nieuwe leden, misschien wel iets voor jou? Het gaat om een vijftal vergaderingen per jaar en je hoeft het ook niet voor niets te doen, er is een vergoeding.'

 

Wat moet je kennen of kunnen?

Het belangrijkste is dat je voeling hebt met Nijlen, Bevel en Kessel, dat je weet wat hier leeft en dat je interesse hebt in ruimtelijke ordening. In Nijlen wonen is geen vereiste. We zoeken zowel deskundigen als mensen die vanuit hun achtergrond naar de planvoorstellen kijken. We hebben het dan over jeugd, handelaars, het verenigingsleven, mensen uit de land- en tuinbouw, enz..

Interesse? Stel je kandidaat

Stuur jouw kandidatuur samen met cv en motivatiebrief naar de omgevingsambtenaar via laura.adams@nijlen.be, en dit vóór 31 maart 2023.

Deel dit artikel